Highlander Combo cover flightbag en regenhoes voor backpacks - zwart
Combo cover flightbag en regenhoes voor backpacks - zwart €29,95

Combo cover flightbag en regenhoes voor backpacks - zwart

€29,95
Op voorraad
  • Koop 2 voor €26,96 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 5 voor €23,96 per stuk en bespaar 20%
  • Koop 10 voor €22,46 per stuk en bespaar 25%
  • Gratis verzending vanaf €30 (< €3,95)
  • Kosteloos retourneren tot 30 dagen
  • vóór 23.00 uur besteld, vandaag verzonden (ma/vr) & zondag vóór 21.00 uur
  • Klantbeoordeling 9.3 uit 2.100+ reviews
  • Betaal achteraf met Klarna
Informatie

Highlander Combo cover flightbag en regenhoes voor backpacks - zwart

Deze hoes is te gebruiken als regenhoes en als flightbag. De hoes is verpakt in een klein tasje met trekkoord. Verwacht je regen dan heb je de hoes snel en eenvoudig over je backpack getrokken. Het is ook mogelijk om de hoes volledig om je tas te plaatsen en de ritsen af te sluiten met een los slotje. Dit kan erg handig zijn als je de backpack tijdelijk achter laat of tijdens het transport.

Combideal: Bestel deze flightbag in combinatie met een TSA slotje via de combideals onderaan de pagina en ontvang €5 korting!

Top features

✔ Slechts één hoes nodig voor regenhoes en flightbag
✔ Afsluitbare ritsen (met los hangslotje, niet inbegrepen)
✔ Compact verpakt in een handig tasje 

Onze beoordeling: 6/10. Dit is duidelijk een budget optie. De hoes doet zijn werk maar gaat relatief snel kapot bij gebruik als flightbag.

Bekijk hier onze complete flightbag collectie.

Waterdicht materiaal

De Highlander combicover is gemaakt van 210D polyester materiaal met een PU waterdichte coating. Dit betekent dat je backpack droog blijft tijdens een fikse regenbui. Check Buienradar, trek de hoes eenvoudig over je backpack en klaar is kees.  

Rugzijde open of backpack helemaal ingepakt

Dankzij het slimme rits- en koordsysteem kun je ervoor kiezen om de Highlander Combicover over de voor- en zijkant van je backpack te plaatsen en strak aan te trekken. Hierdoor kun je jouw backpack op je rug blijven dragen én is hij beschermd tegen buien. Of je kunt jouw backpack volledig afsluiten door de cover er helemaal omheen te schuiven, waardoor hij extra beschermd is tijdens transport. Dankzij de draaghendels neem je jouw backpack alsnog handig mee.

Kies de juiste maat:

Geschikt voor 50 tot 70 liter backpacks

Deze combicover is geschikt voor backpacks met een inhoud van 50 tot 70 liter. Wanneer je de hoes om een kleinere backpack plaatst, kun je hem alsnog straktrekken dankzij het koordsysteem. 

Geschikt voor 80 tot 100 liter backpacks

Deze combicover is geschikt voor backpacks met een inhoud van 80 tot 100 liter. Wanneer je de hoes om een kleinere backpack plaatst, kun je hem alsnog straktrekken dankzij het koordsysteem.

Handige tip: Koop een los TSA slot om de flightbag af te sluiten en kies een cover die minimaal 10 liter groter is dan je eigen backpack om zo extra inhoud te creëren voor overige reisbenodigdheden. Mocht je hier geen behoefte aan hebben, kun je de cover altijd nog straktrekken dankzij het koordsysteem.

Specificaties

  • Merk: Highlander 
  • Model: Combo cover
  • Kleur: Zwart
  • Functie: regenhoes en afsluitbare flightbag voor backpacks
  • Inhoud: M 50-70 liter | L 80 -100 liter 
  • Afmetingen: M 78 x 45 x 35 cm | L 85 x 45 x 35 cm
  • Gewicht: M300 gram |L 310 gram
  • Materiaal: 210D Polyester met PU waterproof coating
  • Waterkolom: 2.000 mm
  • Garantie: 2 jaar fabrieksgarantie

Features

  • Afsluitbare ritsen (los hangslotje, niet inbegrepen)
  • Multifunctioneel (regenhoes & flightbag)
  • Reflecterend logo
  • Twee draaghendels (aan zijkant van tas zodat je hem draagt als een sporttas, dus niet aan de bovenkant zoals op afbeelding)
  • Inclusief handig opberg tasje
  • Trekkoord om formaat aan te passen


Aanbevolen bijproduct : TSA slot

Over Highlander

Highlander outdoor is een Schots merk dat al sinds 1985 goede outdoor producten ontwikkeld. Het merk Highlander staat bekend om zijn hoge kwaliteit voor een lage prijs. Ideaal voor backpackers dus! Op backpackspullen.nl vind je het grootste assortiment van Highlander producten. Alle Highlander producten in onze shop komen standaard met 2 jaar garantie.

Reviews
2 / 10
AH Sol 19 Juni 2022

Paste perfect om mijn backpack, heel handig in gebruik dus ik was in m’n nopjes, echter tijdens mijn eerste vakantie al op twee locaties volledig gescheurd!!! Zéér teleurstellend!! Ik zou iedereen daarom ook afraden deze te kopen, zonde van het geld!! :-(

10 / 10
ans 26 Oktober 2021

Perfecte reistas voor een backpack. Past goed en de wandelstokken kunnen er goed in zodat deze ook meekunnen. TOPTAS.

10 / 10
Bastiaan v. 04 September 2019

Mooie flightbag, past perfect. Zit een elastiek in om het nog wat strakker af te sluiten. Goede stof, klein en licht. Ook leuk dat er een kaartje van backpackspullen bij zat die mij een fijne vakantie wensen :D gaat zeker lukken!

10 / 10
Paul L. 13 Augustus 2019

Past perfect ondanks mijn grote tas, lekker licht en makkelijk opvouwbaar. helemaal tevreden

10 / 10
Annemarie O. 01 Juli 2019

Prima produkt .

10 / 10
Jan P. 25 Maart 2019

De verzending was zeer snel en correct. Het product zag er goed uit en de kosten vielen erg mee. Omdat wij er twee bestelden,kregen we korting en hoefden geen bezorgkosten te betalen.

10 / 10
M.H.J. d. 27 Augustus 2018

Snelle levering en past perfect om de defensie rugzak, kleinzoon helemaal tevreden.

8 / 10
Lieke D. 02 Augustus 2018

Past perfect!

8 / 10
Quinty M. 29 Juni 2018

Ziet er Goed uit, nog niet gebruikt!

8 / 10
Jeroen v. 22 Juni 2018

De kwaliteit van de hoes is niet perfect maar niettemin prima voor de prijs.

De levering door Backpackspullen.nl was zeer snel. De verzendkosten zijn begrijpelijk maar wel een beetje jammer. Verder een mooie jonge onderneming!

10 / 10
Suzan v. 18 Juni 2018

Ik schrijf nu een beoordeling uit het mooie Guatemala. Dit zijn super fijne hoezen voor je backpack. Wij hebben deze nu voor de 2e keer besteld voor onze reis door Centraal Amerika. Ze waren na 6 maanden rondreizen door Azië en een maand door Afrika reizen aan vervanging toe maar ze hebben dan ook flink wat moeten verdragen. Gisteren lagen onze backpacks nog boven op een lokaal busje. Fijn idee om te weten dat ze goed zijn afgesloten en er niets in en uit gehaald kan worden maar ook dat mijn tas waterdicht is hierdoor. Dus zeker een aanrader!

10 / 10
Inge R. 24 Mei 2018

Prima hoes, snelle levering

10 / 10
Eline K. 15 Mei 2018

Mooie flightbag, heb hem nu één keer gebruikt en dat ging prima. Ik heb niet zo'n hele grote backpack maar je kunt de hoes gemakkelijk aan formaat aanpassen door het trekkoord. De hoes ziet er ook heel degelijk uit met een goed werkende rits.

10 / 10
M. v. 23 Februari 2018

Ziet er mooi uit, past goed dus top

10 / 10
Anouk N. 14 Februari 2018

Snelle levering en erg tevreden met deze backpack hoes.

8 / 10
Bas F. 01 November 2017

Lekker handig

8 / 10
Irene 29 Augustus 2017

De Highlander backpackhoes is fijn om mee te nemen op reis. Met een cijferslotje erbij is het een stuk veiliger en kunnen ze niet zo gemakkelijk iets stelen of juist in je tas stoppen. Met de handvatten aan de zijkant is de tas handig mee te nemen en vast te pakken. Voor een kleinere backpack kan je het touwtje aantrekken waardoor hij mooi aansluit. Na een aantal vluchten (9) en lange busritten met de hoes zitten er een paar beschadigingen op. Het is dus toch kwetsbaar materiaal en weet niet hoe lang de hoes mee kan gaan. Hij is nog goed te gebruiken maar ik hoop dat de kleine gaatjes niet groter worden.

10 / 10
Helma 14 Oktober 2015

Gekocht voor mijn zoon zijn bivak-rugzak van defensie. Past perfect!

Combideals
Sarhino Protect TSA slot 4 cijfers + Dream Travel Packing Cube Set
Sarhino Protect TSA slot 4 cijfers + Dream Travel Packing Cube Set
Sarhino Protect Zipper TSA cijferslot 3 cijfers met kabel - zwart
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »