Over Boardsportwinkel

Over Boardsportwinkel

Boardsportwinkel… het klinkt misschien verwarrend. Een winkel waar je niets kan kopen? Toch hebben wij heel bewust gekozen voor deze naam voor ons vergelijkingsplatform. Bij ons winkel je namelijk voor de beste deal uit een groot aantal voorgeselecteerde webwinkels. Op Boardsportwinkel tref je een gigantisch assortiment aan snowboard, ski, surf, skate en streetwear producten. Of je nou een nieuw snowboard, peddleboard of een paar kogellagers zoekt voor je skateboard, op Boardsportwinkel hebben wij de beste producten voor je uitgezocht, gegroepeerd en sturen je met één klik direct door naar de winkel dit het product verkoopt. Om het zoeken nog gemakkelijker te maken kan je filteren op allerlei producteigenschappen en de belangrijkste service voorwaarden en eigenschappen van de webshops zoals klantbeoordelingen, verzendkosten en bijvoorbeeld gratis retourneren. Nadat jij jouw product hebt gevonden, klik je door naar de webshop waar je je nieuwe artikel direct kan afrekenen.

Who the f*(k is Boardsportwinkel

Boardsportwinkel is een van de initiatieven onder Van Den Ing Webmarketing vlag. Met veel passie en toewijding worden schaalbare metashopping platformen, marketplaces en zoekmachines voor producten en diensten ontwikkeld in specifieke niches. De eigenaar van Boardsportwinkel is zelf fanatiek skater en snowboarder. Dit platform ligt dicht bij zijn passie en dat merk je!

Mission statement

Klikt lekker corporate, een mission statement, maar we hebben wel degelijk een hoger doel. Wij vinden het belangrijk dat onze bezoekers de beste gear tegen de beste prijzen kunnen vinden. Het uitzoeken van de gear moet al een feestje zijn en het gebruiken daarvan, of het nou is in een dikke laag verse poeder, een nieuw stukje asfalt of een lekkere woeste zee, wij willen het zoeken en kopen van board gerelateerde artikelen leuker maken. Geen prijzen vergelijken maar inspireren en adviseren.

We love to board

Snelheid, buiten en een plankje. Wat ons betreft een supercombinatie. Of het nou in de sneeuw of op het asfalt is, surfen op het water of juist genieten van buiten in mooie berglandschappen of het water, “boarden” is onze passie. De wintersport voelen wij al heel vroeg voor het seizoen en onze zomer start in maart. Wij genieten ervan om dit platform bij te houden en continue te vullen en verbeteren met de coolste producten. We love to board, we love boardsportwinkel!

Boardsportwinkel

BEKNOPTE VOORWAARDEN
Hoewel continue de inhoud van de website gecontroleerd wordt en dagelijks prijzen en besschrijvingen van producten worden geupdate, zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe links. De eigenaren van de respectievelijke websites zijn zelf verantwoordelijk voor de inhoud weergegeven op de externe links. Boardsportwinkel.com biedt links aan naar andere websites, wij verklaren uitdrukkelijk dat wij geen enkele invloed hebben op het ontwerp van de websites die gelinkt zijn of weergegeven. Daarom distantiëren wij ons expliciet van alle inhoud die gelinkt is van en naar hun website, en drukken zich nadrukkelijk uit dat de inhoud van andere websites onder geen enkele omstandigheden van Boardsportwinkel.com is.

PRIJS INFORMATIE
De genoemde prijzen zijn mogelijk verhoogd (of verlaagd) sinds de laatste update. Een belangrijke voorwaarde voor verkoop is de werkelijke prijs van het product ten tijde van de aankoop op de online shop. Helaas is het niet mogelijk voor ons om de prijzen en beschikbare productvariaties op de website real-time te actualiseren. Het kan daarom voorkomen dat het weergegeven product niet gekocht kan worden in de getoonde maat of uitvoering, of niet gekocht kan worden voor de prijs vermeld op onze website.

CONTACT INFORMATIE
Marktstraat 149
6711 GX Ede

E: info@boardsportwinkel.com

AFBEELDINGEN

Om onze bezoekers een zo goed mogelijke ervaring te bieden hebben we de moeite genomen om ons platform netjes aan te kleden met mooi beeldmateriaal. Hierbij wordt gebruik gemaakt van (aangekocht en / of licentievrije) stockfotografie en afbeeldingen uit de beeldbanken van de door ons gevoerde merken. Wij proberen altijd de rechtmatige eigenaar van het gebruikte beeldmateriaal te achterhalen, informeren en toestemming te vragen, mocht dit onverhoopt niet gebeurd zijn verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.

VAN DEN ING WEBMARKETING
Deze website wordt geëxploiteerd door Van Den Ing Webmarketing. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het Ingter.net partner ecosysteem en de webshop technologie ontwikkeld door Sitezilla.

JOUW SHOP OP BOARDSPORTWINKEL?
Wilt je ook graag jouw artikelen terugzien op Boardsportwinkel.com? De aangeboden artikelen op Boardsportwinkel komen van verschillende webshops vandaan die voldoen aan een aantal strenge eisen. Om ook de producten van jouw webshop aan te bieden kan je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Voor een overzicht van onze partners en aangesloten webshops, klik hieronder :

ONZE ANDERE SITES
Boardsportwinkel.com is niet ons enige metashopping platform (wel de coolste natuurlijk). Wij houden ons tevens actief bezig met de volgende websites:

Daarnaast exploiteren wij enkele webshops in (onder)mode, sport en automotive accessoires.

Bezige bijtjes? Absoluut, net als jij!

CONTACT FORMULIER