Home > Skate shop
Skate shop

Weergave 1–48 van 1152 producten

Skate shop

Voel de straat onder de rubberen wieltjes van je board voorbij scheren. Het is een ultiem gevoel van vrijheid. Met jouw skateboard of longboard trotseer jij de stoep en het asfalt. Het is een prachtgelegenheid om de vrijheid te vieren.  Op Boardsportwinkel hebben we dan ook de mooiste keuzes in helmen, wielen en beschermers.

Goede prijs
Wil jij niet te veel geld uitgeven aan je hobby? Dan zit je hier goed. Op Boardsportwinkel sorteren we de producten op de meest aantrekkelijke prijs. Hier shop je jouw longboard lekker goedkoop. Datzelfde geldt natuurlijk voor de onderdelen en accessoires . Wheels, helmen, handschoenen en attributen voor beginners zijn allemaal heel gemakkelijk en voordelig verkrijgbaar op ons overzichtelijke platform. Of je nu zoekt naar een nieuw deck of de tofste designs voor je longboard. Hier ga jij vinden wat je zoekt.

Beschermers
Op zoek naar grip tape of pipe handschoenen? Hier ga jij er helemaal uitkomen. Jouw rails zijn weer helemaal als nieuw met onze unieke wax nugs. Shop hier nu jouw nieuwe board, beschermers of attributen. Alle hulpmiddelen zijn te vinden.