Home > Skate shop > Longboard
Longboard

Helaas... we hebben geen resultaat gevonden op de opgegeven zoekterm of binnen de door jouw bezochte product categorie. Probeer het nog eens door het gewenste product te zoeken middels de zoekfunctie. Op Boardsportwinkel.com hebben we een samenwerking met tientallen webshops, er moet dus wel iets te vinden wat je zoekt, toch?

Longboard

Ben jij op zoek naar een longboard? Op Boardsportwinkel heb je de keuze uit het grootste assortiment van Nederland. In dit assortiment vind je verschillende types longboards, zo is er voor iedereen wel een longboard naar keuze te vinden. Wacht dus niet langer, het vergelijken en kopen van een longboard is nog nooit zo eenvoudig geweest. Daarnaast heb je door te vergelijken altijd de beste prijs op Boardsportwinkel!

Door ons uitgebreide assortiment vind je verschillende types longboards, met ieder een eigen rijeigenschap. Ons assortiment bestaat uit populaire veel voorkomende longboards tot aan unieke en exclusieve longboards. Een ervaren skater weet meestal direct naar welk type longboard gezocht moet worden, voor een beginnende skater is dit een ander verhaal. Het kopen van je eerst longboard kan nog wel eens moeilijk zijn door het ruime aanbod. Toch is het niet zo lastig, in principe kan je op ieder longboard beginnen. Zodra je meer ervaring hebt opgebouwd met skaten dan kan je altijd nog kiezen voor een specifieker type.

Wat is het verschil met een skateboard?

Het verschil tussen een longboard en skateboard zit hem vooral in het deck, het deck van een longboard is duidelijk groter dan bij een skateboard. Ook de wielen van een longboard zijn vaak wat groter, hierdoor zijn longboards uitstekend voor lange afstanden af te leggen met een hogere snelheid. Ook het sturen met een longboard gaat gemakkelijker dan op een skateboard, dit komt doordat de trucks wat losser staan. Deze eigenschappen maken een longboard ideaal outdoor sporters die houden van skaten over langere afstanden.