Home > Ski shop > Skistokken
Skistokken

Helaas... we hebben geen resultaat gevonden op de opgegeven zoekterm of binnen de door jouw bezochte product categorie. Probeer het nog eens door het gewenste product te zoeken middels de zoekfunctie. Op Boardsportwinkel.com hebben we een samenwerking met tientallen webshops, er moet dus wel iets te vinden wat je zoekt, toch?

Skistokken

Een goed paar skistokken is onmisbaar in een complete ski set. Skiën met skistokken geeft je meer balans waardoor je scherpere bochten kan maken. De skistokken geven meer balans door de flexibiliteit en duurzaamheid van de skistokken. Voor iedere skiër is er wel een geschikt paar skistokken te vinden, of je nou beginnend of ervaren bent.

In het uitgebreide aanbod op Boardsportwinkel vind je meer dan 600 verschillende skistokken. Deze stokken verschillen in kleur en maat. Vrijwel iedere skistok is verkrijgbaar in meerdere kleuren, en verschillende maten. Hoe bepaal je de maat van een goed paar skistokken? Dit is heel simpel de minimale lengte is 95 cm deze skistokken zijn geschikt voor mensen met een lengte van 140 cm. Bij iedere 5 cm extra lengte komt er ook 5 cm bij de maat skistokken op. Bijvoorbeeld je hebt een lengte van 145 dan is de juiste skistok 100 cm. Deze maten zijn ontwikkeld voor kinderen. Maar bij de volwassen maten werkt het systeem het zelfde. Is jouw lichaamslengte 170-175 cm dan is een skistok van 120 cm de juiste lengte voor jouw. Ben jij 180 cm lang, dus 5 cm langer dan 175. Dan komt er 5 cm bij de skistok bij, met deze lengte is een paar skistokken van 125 cm de juiste keuze.

Ons gehele aanbod is afkomstig van betrouwbare webwinkels, deze webwinkels zullen je zeker meer hulp bieden bij het bepalen van de juiste skistok maat. De Nederlandse webwinkels die te vinden zijn op Boardsportwinkel zijn betrouwbaar en klantvriendelijk. Op deze manier vind je in een webwinkel het complete aanbod aan ski artikelen. Je hoeft nooit meer de deur uit om opzoek te gaan naar een wintersportwinkel in de buurt.