Home > Bergsport shop
Bergsport shop

Weergave 37 producten

Bergsport shop

Welkom in de Bergsportshop van Boardsportwinkel. Hier vind je alles op het gebied van bergsport voor zowel de ervaren klimsporter als de beginnende bergsporter. Dit is jouw online winkel in bergsport. Van karabiners tot tenten, slaapzakken en klimschoenen. Hier slaag je in wat je zoekt.

Populaire merken
Op Boardsportwinkel vind je voor zowel ervaren sportklimmer als de beginnende bergsporter verschillende bergsport artikelen. Deze bergsport materialen zijn gemaakt van kwalitatief goede materialen en zijn hierdoor ook zeer sterk. In onze bergsport shop vind je bergsport materialen van populaire merken als Mammut, Black Diamond en nog vele andere bekende merken.

Jouw klimavontuur is niet compleet zonder de best denkbare gear. Gelukkig ben je dan op de juiste website terecht gekomen. Alles staat klaar voor jouw volgende reis. Hier vind je slaapmatten, klimuitrusting, lawinepiepers, helmen en gordels. Misschien heb je wel juist wat aan de waterproof EHBO-kit. Voor de beste telescoopstokken kun je hier ook terecht. Daarnaast is het nog voordelig ook.

Klimtraining
Zoek je juist spullen om je voor te bereiden op de volgende trip? Geen zorgen. Dit is eveneens de plek om bijvoorbeeld klimtraining spullen en handschoenen voor de  klimmuur te scoren. Jij gaat voorbereid op weg met Boardsportwinkel.

Merken als Mammut en Diamond zijn vertegenwoordigd in ons assortiment. Daarnaast hebben we hier de beste prijzen. Onze zoekmachine sorteert alles op voordeel en de beste koop. Hier vind je jouw deal in bergsportartikelen zonder in te leveren op kwaliteit.

In ons bergsport assortiment vind je klimschoenen, helmen, gordels en nog vele andere bergsport materialen van top kwaliteit.