Home > Snowboard shop
Snowboard shop

Weergave 1–48 van 190 producten

Snowboard shop

Lekker met de zon in je gezicht op je board de piste afglijden. Voor de één is het een jaarlijkse beleving, voor de ander een manier van leven. Wij van Boardsportwinkel begrijpen dat. Daarom bieden wij snowboards en snowboard producten aan in diverse prijsklassen en van diverse merken. Zo vinden we voor iedere boardsporter de juiste spullen. Jouw nieuwe gear is hier te vinden.

Snowboardbroeken
Bekijk hier de mooiste snowboard jassen en andere kleding voor dames, heren en kinderen. Met merken als O’Neill, Adidas en Mammut zijn er enorm veel mogelijkheden voor iedereen. Ga je voor een extra dikke en functionele jas? Of kies je liever voor iets modieus? De opties lopen enorm uiteen. Ook op het gebied van snowboardbroeken is er een enorme diversiteit aan mogelijkheden. Ook in deze categorie zijn merken als Mammut, O’Neill en Bergas vertegenwoordigd.

Snowboardgear
Uiteraard wordt ook aan de veiligheid gedacht. Met allerlei opties en variaties in prijzen voor helmen, brillen en handschoenen kun je in onze snowboardshop alle kanten op. Daarnaast is er het nodige op het gebied van Snowboard Tuning en Bindingen verkrijgbaar. Natuurlijk bieden we ook dat aan op ons multifunctionele webplatform.