Home > Skate shop > Skateboard > Skateboards
Skateboards

Helaas... we hebben geen resultaat gevonden op de opgegeven zoekterm of binnen de door jouw bezochte product categorie. Probeer het nog eens door het gewenste product te zoeken middels de zoekfunctie. Op Boardsportwinkel.com hebben we een samenwerking met tientallen webshops, er moet dus wel iets te vinden wat je zoekt, toch?

Skateboards

Ben jij van plan online een skateboard te kopen? Vergeet niet te vergelijken! Dit kan je namelijk enorm veel geld schelen. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment aan skateboards hierdoor wordt het kiezen van een skateboard vele malen gemakkelijker. Er zit altijd wel skateboard bij die aan alle wensen voldoet.

Als beginnende skater is een skateboard kopen een stuk moeilijker. Er zijn vele verschillende merken, vormen en maten. Skateboards kunnen wat hoger geprijsd als verwacht zijn, misschien heb je weleens in een speelgoed winkel een skateboard zien liggen voor een meeneemprijsje. Deze skateboard zijn niet te vergelijken met skateboards op Boardsportwinkel. De skateboards in speelgoedwinkel slijten een stuk sneller, hierdoor is de levensduur een stuk korter als de skateboards op Boardsportwinkel. Ook zijn de kapotte onderdelen van speelgoedwinkel skateboards vaak niet te vervangen. In ons uitgebreide assortiment zijn bijna alle skateboard onderdelen te vervangen. Hierdoor kun je meerdere jaren skaten met hetzelfde skateboard.

Op Boardsportwinkel vind je boards van bekende merken als Plan b, Alien workshop en Element. Deze merken staan bekend om de hoge kwaliteit skate artikelen. Zoals de meeste skaters weten is dat een skateboard uit verschillende onderdelen bestaat. De onderdelen genaamd deck (plank), trucks (assen), wielen, griptape en lagers zorgen voor een compleet skateboard.

Bij het kopen van een skateboard moet je altijd eerst bedenken of je een compleet skateboard wilt kopen of dat je zelf een skateboard wilt samenstellen. Door zelf samen te stellen heb je een skateboard volledig naar wens, dit is in de meeste gevallen niet de voordeligste keuze. De kwaliteit van complete skateboards en zelf samengestelde skateboards is in de meeste gevallen hetzelfde. Zelf een skateboard samen stellen raden wij aan als je een board met een specifiek deck wilt hebben. In de meeste beginnende gevallen raden wij aan een complete set te kopen. Om vervolgens met dit complete skateboard ervaring op te doen. Als je eenmaal deze ervaring hebt kun je altijd nog een skateboard zelf samenstellen.

Voor kinderen met een leeftijd onder de 12 jaar zijn er speciale kinderboards verkrijgbaar. Indien je ouder bent dan 12 jaar kun je met een volwassen skateboard prima uit de voeten. Kortom vind je als skater altijd het juiste skateboard op Boardsportwinkel. Of je nou opzoek bent naar een compleet skateboard, of onderdelen om hem zelf samen te stellen bij ons vind je het allemaal.