Home > Merken > Bergans

Bergans

Koop Bergans in de sale of uitverkoop bij tientallen shops

Bergans

Ben je op zoek naar producten van het merk Bergans? Op Boardsportwinkel.com zit je goed. Wij bieden je ruim 25 producten van Bergans uit [webshopaantallen] webwinkels. Koop voordelig in de sale of uitverkoop bij de bij ons aangesloten webshops.

Weergave 25 producten

Bergans

Bergans

Bergans is een Noors merk dat staat voor passie en is ontwikkeld voor de liefhebber van het buitenleven biedt duurzame, ecologische en ethisch verantwoorden producten zoals jassen, fleece-vesten, mutsen en allerlei andere accessoires. De collectie is zeer uitgebreid en beschikbaar voor zowel mannen, vrouwen én kinderen! De jassen van Bergans zijn voorzien van handige zakken en andere functionaliteiten die praktisch zijn tijdens het skiën.

Bergans Skibroeken en Ski Jassen

Bijna alle skibroeken hebben een sneeuwvanger zodat je droog blijft tijdens lange afdalingen op de piste. Dat de ski-jassen van Bergans van goede kwaliteit zijn merk je meteen : ze zijn lichtgewicht, voorzien van getapedte naden, bieden extra ventilatie op plekken waar je snel kunt gaan zweten en hebben een verlengd rugpand. Daarnaast hebben de meeste jassen van Bergans voorgevormde ellebogen en een warme capuchon, die gemakkelijk is te verstellen zodat een eventuele skihelm er goed onder past.

Bergans gebruikt materiaklen van topkwaliteit

De kwaliteit van de Bergans producten zie je niet alleen terug in de manier waarop het in elkaar is gezet en ontworpen. Dit vind je ook terug in de gebruikte materialen. Shell kledingstukken zijn belangrijk in de strijd tegen wind en weer. Moderne shell kledingstukken zijn voornamelijk beschikbaar in twee types membraan : hydrophilic en microprous. Bergans gebruikt : Dermizax NX, Bergans Element Active en Bergans Element. Deze hydrofiele membranen worden minder beïnvloed door vuil en zoutkristallen. Hierdoor blijf je warm en droog bij alle weersomstandigheden. Een lange levensduur wordt gegarandeerd. Bovendien is het materiaal erg flexibel en elastisch. Dit geeft een fantastische bewegingsvrijheid.