Home > Merken > Burton

Burton

Burton artikelen kopen en vergelijken in sale en uitverkoop

Burton

Ben je op zoek naar producten van het merk Burton? Op Boardsportwinkel.com zit je goed. Wij bieden je ruim 270 producten van Burton uit [webshopaantallen] webwinkels. Koop voordelig in de sale of uitverkoop bij de bij ons aangesloten webshops.

Weergave 1–48 van 270 producten

Burton

Burton

Als je op zoek bent naar snowboard artikelen van Burton, ben je bij boardsportwinkel.com aan het juiste adres. Koop en vergelijk de artikelen op een eenvoudige manier met behulp van ons vergelijkingsplatform. Bij ons vind je verschillende uitvoeringen van onder andere reguliere snowboards, schoenen, kleding en campingspullen.

Over Burton

Jake Burton richtte in 1977 het bedrijf Burton op, wat toen gespecialiseerd was in snowboards. Het begon allemaal met The Backhill, een board geïnspireerd van een surfplank. Door de jaren heen ontwierpen ze prachtige boards in verschillende kleuren. Inmiddels is Burton uitgegroeid tot een breed merk dat niet alleen boards verkoopt maar ook rugzakken, kleding en kampeerartikelen. Maar zoals Jake ook zegt ‘ Onze belangrijkste beslissingen worden gemaakt op de berg’, Burton blijft een echt snowboard merk en meer dan 2000 artikelen van dit prachtige merk vind je hier.

Koop daarom vandaag nog je nieuwe Burton gear en neem deze beslissing voordat je de berg op gaat. Iedereen verdiend Burton dus waarom jij niet?